TEKBAŞ UN
  • ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
    • KURUMSAL
    • KALİTE POLİTİKAMIZ
    • KALİTE BELGELERİMİZ
    • BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ
    • BELGE GÖRÜNTÜLEME
  • ÜRÜNLER
    • ÖZEL AMAÇLI UNLAR
    • HAZIR EKMEK UNLARI
    • HAZIR EKMEK MİKSLERİ
    • Buğday Ruşeymi 350 gr
  • MEDYA
    • ETKİNLİKLER
    • FOTO GALERİ >
      • FABRİKA BİNA
      • ÜRETİM TESİSLERİ
      • LABORATUVAR
    • TANITIM FİLMİ
    • eKATALOG & Logo
  • FAYDALI BİLGİLER
    • ÜRÜN BİLGİLERİ
    • TEBLİĞLER
  • İLETİŞİM
  • ONLINE
    • ONLINE SATIŞ
    • E-TAHSİLAT
  • HOME
  • ABOUT US
    • CORPORATE
    • OUR QUALITY POLICY
    • QUALITY CERTIFICATES
    • INFORMATION SOCIETY SERVICES
  • PRODUCTS
    • CONVENTIONAL BAKING FLOURS
    • BREAD FLOURS
    • READY MIXES FOR BREADS
  • MEDIA
    • EVENTS
    • PHOTO GALLERY >
      • FACTORY PREMISES
      • PRODUCTION FACILITY
      • LABORATORY
    • COMPANY INTRODUCTION FILM
    • eCatalog & Logo
  • CONTACT
  • ONLINE TRANSACTIONS
    • ONLINE SALES
    • ONLINE PAYMENT
  • YASAL BİLGİLENDİRME
    • KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU
    • TEKBAŞ UN SAN. VE TİC. A.Ş. KVKK AYDINLATMA METNİ
    • KVKK BAŞVURU VE BİLGİ TALEP FORMU
    • GİZLİLİK POLİTİKASI
    • ÇEREZ POLİTİKASI

USTA DESTEK MERKEZİ

7/24 Yanınızdayız!
Kategori, Konu, Tarif vb. Hemen Ara

SULTAN’DAN EKMEK YAPIMININ PÜF NOKTALARI

6/7/2020

0 Comments

 
Picture
  • 50 kg un (bir çuval un için) % 68-70 su verilmelidir.

  • (34-35 lt su) Min. 35 dk. Yoğrulup tuz ve maya ilavesi yapılmalıdır.

  • 2-3 kg ekşi maya ilave edilmelidir. %1,4 700 gr tuz Yazın %1 max. 500 gr (bir kalıp) Kışın %1,5 max.750 gr (1,5 kalıp) maya verilmelidir.

  • Toplam yoğurma süresi yoğurucunun cinsi ve hızına göre 45-55 dk. arasındadır.

  • Hamur sıcaklığı 22-25 ⁰C aralığında olmalıdır.

  • İlk fermantasyon 10 dk. İkinci fermantasyon 2-2,5 saat (ortam sıcaklığı göre).
    ​
  • Pişirme: Matador, borulu ve döner fırınlarda 210 ⁰C yapılmalıdır. Kara fırın 230⁰C de yakılmalıdır.

    SULTAN Ekmeklik Un ürünüyle ilgili diğer detayları incelemek ve daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayınız.

0 Comments



Leave a Reply.

KATEGORİLER

uzman tavsiyeleri
tarif defteri
sağlıklı beslenelim
sizden gelenler

ekmek
ekşimaya
simit
baklava
Fabrika: Aşağıpınarbaşı Mahallesi, Ankara Cd. No:330/D,  Büyükkayacık OSB, 42280, Selçuklu / KONYA
​
Tel: +90 332 237 6620
Faks: +90 332 237 6624
İstanbul Bölge Müdürlüğü: Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Cd., NISH İstanbul, C Blok,  No: 147, Yenibosna / İSTANBUL
​

Tel: +90 533 442 7221
2020 © Copyright - TEKBAŞ UN - Created by TEKBAŞ A.Ş. Information Technologies 
Factory Premises: Aşağıpınarbaşı Mahallesi, Ankara Cd. No:330/D,  Büyükkayacık OSB, 42280, Selçuklu / KONYA / TURKEY
​
Phone: +90 332 237 6620
Fax: +90 332 237 6624
​
İstanbul Headquarters: Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Cd., NISH İstanbul, C Blok,  No: 147, Yenibosna / İSTANBUL  / TURKEY
​

Phone: +90 533 442 7221
2020 © Copyright - TEKBAŞ UN - Created by TEKBAŞ A.Ş. Information Technologies 
  • ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
    • KURUMSAL
    • KALİTE POLİTİKAMIZ
    • KALİTE BELGELERİMİZ
    • BİLGİ TOPLUMU HİZMETLERİ
    • BELGE GÖRÜNTÜLEME
  • ÜRÜNLER
    • ÖZEL AMAÇLI UNLAR
    • HAZIR EKMEK UNLARI
    • HAZIR EKMEK MİKSLERİ
    • Buğday Ruşeymi 350 gr
  • MEDYA
    • ETKİNLİKLER
    • FOTO GALERİ >
      • FABRİKA BİNA
      • ÜRETİM TESİSLERİ
      • LABORATUVAR
    • TANITIM FİLMİ
    • eKATALOG & Logo
  • FAYDALI BİLGİLER
    • ÜRÜN BİLGİLERİ
    • TEBLİĞLER
  • İLETİŞİM
  • ONLINE
    • ONLINE SATIŞ
    • E-TAHSİLAT
  • HOME
  • ABOUT US
    • CORPORATE
    • OUR QUALITY POLICY
    • QUALITY CERTIFICATES
    • INFORMATION SOCIETY SERVICES
  • PRODUCTS
    • CONVENTIONAL BAKING FLOURS
    • BREAD FLOURS
    • READY MIXES FOR BREADS
  • MEDIA
    • EVENTS
    • PHOTO GALLERY >
      • FACTORY PREMISES
      • PRODUCTION FACILITY
      • LABORATORY
    • COMPANY INTRODUCTION FILM
    • eCatalog & Logo
  • CONTACT
  • ONLINE TRANSACTIONS
    • ONLINE SALES
    • ONLINE PAYMENT
  • YASAL BİLGİLENDİRME
    • KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU
    • TEKBAŞ UN SAN. VE TİC. A.Ş. KVKK AYDINLATMA METNİ
    • KVKK BAŞVURU VE BİLGİ TALEP FORMU
    • GİZLİLİK POLİTİKASI
    • ÇEREZ POLİTİKASI