Ana Sayfa l Eposta   

Sitemize hoş geldiniz. Bugün
  

 
 
 
Tekbaş Un Ana Sayfa > Faydalı Bilgiler
Faydalı Bilgiler
10 kg ………… miks un

Yazın 200 gr kışın 300gr maya

120 gr tuz

6,5 lt su

Yarım çay bardağı sirke (önerilir)

Yoğurma:

Mikserde 10 dk. Yoğrulup tuzu eklenir 3-4 dk. sonra mayası eklenir ve 5 dk
yoğrulur

Kollu yoğurucuda suyu aldırılıp tuz ve mayası eklenir toplamda 20 dk yoğurulur

Kuru hamur eldesi iyi sonuç için önemlidir. Hamur sıcaklığı 22-25 ⁰C de
olmalıdır.

Pişirme:

Matador, borulu ve döner fırınlarda 200 ⁰C de 30-35 dak.

Kara fırınlarda ekmeğin arkasından (~190 ⁰C) 30-35 dak.
     
       TEKBAŞ UN
    
FAYDALI BİLGİLER
     Faydalı Bilgiler
     Faydalı Linkler
     Miks Unları Faydaları
   
 
 
Basında Tekbaş UN
Tekbaş Un ile ilgili Basın ve medya'da çıkan son haberler için tıklayınız...
 
Medya Kit
Tekbaş Un ile ilgili kurumsal logo reklam ve diğer görsel öğeler için tıklayınız...
 
Dijital Katalog
Son çıkan kurumsal ve Ürün katalogumuza dijital ortamda ulaşmak için tıklayınız...
 
Sosyal Medya
Facebook Sayfamız 
    İnternet Sitemiz 
 
Miks Unları Faydaları
Tekbaş Miks Unlarının yararları ve faydaları için tıklayınız...
 
Tanıtım Filmi
Tekbaş Un Fabrikası Tanıtım Filmini İzlemek için Tıklayınız