Ana Sayfa l Eposta   

Sitemize hoş geldiniz. Bugün
  

 
 
 
Tekbaş Un Ana Sayfa > Faydalı Bilgiler
Faydalı Bilgiler
50kg un (bir çuval un için)

%68-70 su verilmelidir ( 34-35 lt su)

Min. 40 dak. Yoğrulup tuz ve maya ilavesi yapılmalıdır.

2-3 kg ekşi maya ilave edilmelidir.

%1,4 700gr tuz

Yazın %1 max. 500gr (bir kalıp)

Kışın %1,5 max.750gr (1,5 kalıp) maya verilmelidir

Toplam yoğurma süresi yoğurucunun cinsi ve hızına göre 55-65 dk arasındadır

Hamur sıcaklığı 22-25 ⁰C aralığında olmalıdır

İlk fermantasyon 10 dk

İkinci fermantasyon 2-2,5 saat (ortam sıcaklığı göre)

Pişirme:

Matador, borulu ve döner fırınlarda 210 ⁰C yapılmalıdır

Kara fırın 230⁰C de yakılmalıdır.
     
       TEKBAŞ UN
    
FAYDALI BİLGİLER
     Faydalı Bilgiler
     Faydalı Linkler
     Miks Unları Faydaları
   
 
 
Basında Tekbaş UN
Tekbaş Un ile ilgili Basın ve medya'da çıkan son haberler için tıklayınız...
 
Medya Kit
Tekbaş Un ile ilgili kurumsal logo reklam ve diğer görsel öğeler için tıklayınız...
 
Dijital Katalog
Son çıkan kurumsal ve Ürün katalogumuza dijital ortamda ulaşmak için tıklayınız...
 
Sosyal Medya
Facebook Sayfamız 
    İnternet Sitemiz 
 
Miks Unları Faydaları
Tekbaş Miks Unlarının yararları ve faydaları için tıklayınız...
 
Tanıtım Filmi
Tekbaş Un Fabrikası Tanıtım Filmini İzlemek için Tıklayınız