|
KAĞANHem içerdiği yüksek protein ve gluten ile hem de hamura elastiklik kazandırması sayesinde pasta, kurabiye, kek, poğaça ve çörek yapımında kolaylık ve maksimum lezzet sağlar.
- Hamurda kuruma olmaz, - Hamur işlenebilirliği kolaydır, - Yüksek protein içerir, - Hamura kolayca şekil kazandırır, - Uzun süre tazeliğini korur. İÇİNDEKİLER Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300), Max.Kül: 0,570 Min. Protein: % 10,5 %14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Gluten içerir. Kraft | 5 KG / Kraft | 10 KG / Kraft | 25 KG / Çuval | 50 KG / Bez Çuval | 50 KG |
Fabrika: Aşağıpınarbaşı Mahallesi, Ankara Cd. No:330/D, Büyükkayacık OSB, 42280, Selçuklu / KONYA
Tel: +90 332 237 6620 Faks: +90 332 237 6624 |
İstanbul Bölge Müdürlüğü: Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Cd., NISH İstanbul, C Blok, No: 147, Yenibosna / İSTANBUL
Tel: +90 533 442 7221 |
2020 © Copyright - TEKBAŞ UN - Created by TEKBAŞ A.Ş. Information Technologies
Factory Premises: Aşağıpınarbaşı Mahallesi, Ankara Cd. No:330/D, Büyükkayacık OSB, 42280, Selçuklu / KONYA / TURKEY
Phone: +90 332 237 6620 Fax: +90 332 237 6624 |
İstanbul Headquarters: Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Cd., NISH İstanbul, C Blok, No: 147, Yenibosna / İSTANBUL / TURKEY
Phone: +90 533 442 7221 |
2020 © Copyright - TEKBAŞ UN - Created by TEKBAŞ A.Ş. Information Technologies