Ana Sayfa l Eposta   

Sitemize hoş geldiniz. Bugün
  

 
 
 
Tekbaş Un Ana Sayfa > Ürünler > Yulaf Miksi
Yulaf Miksi - Ekmek Çeşitleri için

Yulaflı yiyecekler içerdikleri besleyici öğeler ve önemli yağ asitleri sayesinde her dem genç kalabilmeniz için iyi bir seçim. Yulaf, ihtiyacınız olan enerjiyi verip vitamin ve mineral ihtiyaçlarınızı dengelemekle kalmıyor aynı zamanda hafif ve hazmı kolay yapısıyla günü rahat geçirmenizde yardımcı oluyor.

Kış günlerinde aradığınız sıcak yolculuk; İçindekiler: buğday unu, yulaf unu, askorbik asit (E 300); Ambalaj şekli: 25 kg’lık Türk gıda kodeksine uygun kraft torbalarda

Yulaflı yiyecekler içerdikleri besleyici öğeler ve önemli yağ asitleri sayesinde her dem genç kalabilmeniz için iyi bir seçim. Yulaf, ihtiyacınız olan enerjiyi verip vitamin ve mineral ihtiyacınızı dengelemekle kalmıyor aynı zamanda hafif ve hazmı kolay yapısıyla günü rahat geçirmenizde yardımcı oluyor.

1997 yılında Amerika Birleşik Devletleri Gıda ve İlaç Dairesi'nce (U.S.Food And Drug Administration) yulaftan hülasa çözünebilir lifin kalp hastalıklarını azaltmada yardımcı olur bildirisi ile yulaf ve ürünlerinin gıda sanayindeki önemi artmaya başlamıştır. Ayrışmamış yulafın porsiyonu (yarım bardak pişirilmiş) yaklaşık 4 gram çözünebilir lif içermektedir. Bir günde alınması önerilen diyet lifi miktarı ise yaş ve cinsiyete göre 19-38 gr arasında değişmektedir.

Bu açıdan bakıldığında diyet lifi açısından iyi bir kaynak olup, soğuk kış aylarınız için birebirdir.

İçindekiler: Buğday unu, yulaf unu, yulaf ezmesi askorbik asit (E 300)

Ambalaj Şekil: 25 kğ' lık Türk Gıda Kodeksine uygun Kraft torbalarda.

Muhafaza Şartları: Serin (Max:25 C),Kuru ve her türlü yabancı koku ve tat maddelerinden uzakta tahta ızgara üzerinde depolanmalıdır.

Kış günlerinde aradığınız sıcak yolculuk.



Miks Ürünler için Hazırlama Kılavuzu

10 kg ………… miks un
Yazın 200 gr kışın 300gr maya
120 gr tuz
6,5 lt su
Yarım çay bardağı sirke (önerilir)
Yoğurma:
Mikserde 10 dk. Yoğrulup tuzu eklenir 3-4 dk. sonra mayası eklenir ve 5 dk yoğrulur
Kollu yoğurucuda suyu aldırılıp tuz ve mayası eklenir toplamda 20 dk yoğurulur
Kuru hamur eldesi iyi sonuç için önemlidir. Hamur sıcaklığı 22-25 ⁰C de olmalıdır.
Pişirme:
Matador, borulu ve döner fırınlarda 200 ⁰C de 30-35 dak.
Kara fırınlarda ekmeğin arkasından (~190 ⁰C) 30-35 dak.


     
       TEKBAŞ UN
    
ÜRÜNLERİMİZ
    Destan
    Hakan
    Ferman
    Trabzon Vakfıkebir
    Şahan
    Kağan
    Sultan
    Derman
    Civan
    Ozan
    Ruşeymiks
    Çavdar Miksi
    Yulaf Miksi
    Tahıl Miksi
    Tam Buğday Unu
    Ayçekirdek Miksi
   
 
 
Basında Tekbaş UN
Tekbaş Un ile ilgili Basın ve medya'da çıkan son haberler için tıklayınız...
 
Medya Kit
Tekbaş Un ile ilgili kurumsal logo reklam ve diğer görsel öğeler için tıklayınız...
 
Dijital Katalog
Son çıkan kurumsal ve Ürün katalogumuza dijital ortamda ulaşmak için tıklayınız...
 
Sosyal Medya
Facebook Sayfamız 
    İnternet Sitemiz 
 
Miks Unları Faydaları
Tekbaş Miks Unlarının yararları ve faydaları için tıklayınız...
 
Tanıtım Filmi
Tekbaş Un Fabrikası Tanıtım Filmini İzlemek için Tıklayınız