Ana Sayfa l Eposta   

Sitemize hoş geldiniz. Bugün
  

 
 
 
Tekbaş Un Ana Sayfa > Ürünler > Tahıl Miksi
Tahıl Miksi - Ekmek Çeşitleri için

Birden çok tadı, birden çok yararı aynı anda duymak istiyorsunuz, aynı zamanda da hafif, sağlıklı bir ekmek istiyorsunuz. Tahıl miski tam sizin için…

Tahılların gizemli ortak noktası; İçindekiler: buğday unu, buğday kepeği, çavdar unu, yulaf unu, mısır unu askorbik asit (E 300); Ambalaj şekli: 25 kg’lık Türk gıda kodeksine uygun kraft torbalarda

Birden çok tadı, birden çok yararı aynı anda duymak istiyorsunuz, aynı zamanda da hafif, sağlıklı bir karışım istiyorsunuz. Tahıl miksi tam sizin için...

Buğday unu, yulaf unu, çavdar unu ve mısır unu eski kadim dostların bir araya gelip uygun bir karışım oluşturmasıyla meydana gelir tahıl miksi. İçerisine eklenen çeşitli tohumlar (haşhaş tohumu, keten tohumu, ayçekirdeği v.b.) ile de zenginleştirir toplamdaki tadı ve lezzeti.

Yüksek kepek içeriği, diğer hububatlar ile de zenginleşen mineral ve vitamin içeriğiyle öğünümüzdeki besin eksikliğini azaltacak, diğer yandan sağladığı tokluk hissi ile de kilo kontrolünüzde yardımcı olacaktır.

İçindekiler: Buğday unu, buğday kepeği, yulaf unu, mısır unu, çavdar unu, askorbik asit (E 300)

Ambalaj Şekli: 25 kğ'lık Türk Gıda Kodeksine uygun Kraft Torbalarda.

Muhafaza Şartları: Serin (max: 25ºC)x kuru ve her türlü yabancı koku tat maddelerinden uzakta tahta ızgara üzerinde depolanmalıdır.

Tahılların gizemli ortak noktası.



Miks Ürünler için Hazırlama Kılavuzu

10 kg ………… miks un
Yazın 200 gr kışın 300gr maya
120 gr tuz
6,5 lt su
Yarım çay bardağı sirke (önerilir)
Yoğurma:
Mikserde 10 dk. Yoğrulup tuzu eklenir 3-4 dk. sonra mayası eklenir ve 5 dk yoğrulur
Kollu yoğurucuda suyu aldırılıp tuz ve mayası eklenir toplamda 20 dk yoğurulur
Kuru hamur eldesi iyi sonuç için önemlidir. Hamur sıcaklığı 22-25 ⁰C de olmalıdır.
Pişirme:
Matador, borulu ve döner fırınlarda 200 ⁰C de 30-35 dak.
Kara fırınlarda ekmeğin arkasından (~190 ⁰C) 30-35 dak.


     
       TEKBAŞ UN
    
ÜRÜNLERİMİZ
    Destan
    Hakan
    Ferman
    Trabzon Vakfıkebir
    Şahan
    Kağan
    Sultan
    Derman
    Civan
    Ozan
    Ruşeymiks
    Çavdar Miksi
    Yulaf Miksi
    Tahıl Miksi
    Tam Buğday Unu
    Ayçekirdek Miksi
   
 
 
Basında Tekbaş UN
Tekbaş Un ile ilgili Basın ve medya'da çıkan son haberler için tıklayınız...
 
Medya Kit
Tekbaş Un ile ilgili kurumsal logo reklam ve diğer görsel öğeler için tıklayınız...
 
Dijital Katalog
Son çıkan kurumsal ve Ürün katalogumuza dijital ortamda ulaşmak için tıklayınız...
 
Sosyal Medya
Facebook Sayfamız 
    İnternet Sitemiz 
 
Miks Unları Faydaları
Tekbaş Miks Unlarının yararları ve faydaları için tıklayınız...
 
Tanıtım Filmi
Tekbaş Un Fabrikası Tanıtım Filmini İzlemek için Tıklayınız