Ana Sayfa l Eposta   

Sitemize hoş geldiniz. Bugün
  

 
 
 
Tekbaş Un Ana Sayfa > Ürünler > Sultan
Sultan - Pasta Böreklik

Pastacılık ürünleri ve taş fırın odun ekmeği yapımında; kolay işlenebilir fakat kuvvetli hamur özelliği, ince kabuklu ve güzel dış görünümüyle homojen ve beyaz içyapısı sayesinde en nadide ekmekler sultanda gizli…

Özel amaçlı buğday unu ; Kül: % 0,570 (max); Protein: % 10,5 (min); İçindekiler: buğday unu, askorbik asit (E 300); Ambalaj şekli: 25-50 kg’lık Türk gıda kodeksine uygun kraft torba, PP ve bez ambalajlarda

Ekmek ve hamur işleri hayatımızın ve yemek kültürümüzün vazgeçilmez besin öğeleridir. Usta ellerde un hamur haline gelir ve sofralarımızın değişmez lezzeti ekmeği, börekleri ve tatlıları meydana getirir. Ustalar bu nefis koku ve lezzetteki ürünleri oluştururken en kaliteli malzemeleri kullanacaklarını iyi bilirler.

Bizde bu gerçeği göz önüne alarak ülkemizin ve dünyanın en kaliteli buğdaylarını paçallayarak ekmek, pasta, börek yapımında kullanılabileceğiniz değişmez kalitedeki ürünümüzü SULTAN ismiyle üretmekteyiz.

SULTAN; yüksek protein ve sağlam glüten yapısına sahip, elastik hamur eldesi için ideal bir undur. Tek kullanımda yada daha düşük vasıftaki unlarla karıştırılmasıyla en mükemmel sonucu alabileceğiniz ekmekler, börekler ve pastalar elde edersiniz.

Özellikle taş fırın olarak bilinen odun ekmeği yapımında; kolay işlenebilir fakat kuvvetli hamur özelliğiyle ince kabuklu, dış görünümü güzel, iç yapısı homojen ve beyaz, yüksek hacimli ekmek elde edilir.

Derman'dan daha beyaz rengiyle pastacılık ürünleri, özellikle mayalılarda, için biçilmiş kaftandır. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SULTAN’ın Kullanım Alanları

Odun ve matador ekmeği
Pasta, börek, pizza
Kek, kurabiye, kuru pasta

SULTAN’ın Avantajı

Yüksek su kaldırma
Yüksek randıman
Stabil (değişmeyen) kalite
Kolay işlenebilir hamur
Hacimli ekmek
Beyaz ve homojen ekmek içi
Mükemmel damak zevki
Sağlıklı (katkısız) beyaz unlu mamuller

Özellikleri

RUTUBET

% 14,5 (MAX)

K.M. KÜL

% 0,570 (MAX)

K.M. PROTEİN

% 10,5 (MİN)

212 μ ELEK ALTI

% 98 (MİN)

K.M.ASİTLİK

% 0,07 (MAX)

ENERJİ (ALVEOGRAPH)

300-350 X 10E4 J

ENERJİ (cm2) (EXTENSOGAPH) 45 dak. 90 dak. 135 dak.
95 110 115

GLÜTEN

% 30

SU KALDIRMA

% 64





Alveograph Çizimi


Extensograph Çizimi
     
       TEKBAŞ UN
    
ÜRÜNLERİMİZ
    Destan
    Hakan
    Ferman
    Trabzon Vakfıkebir
    Şahan
    Kağan
    Sultan
    Derman
    Civan
    Ozan
    Ruşeymiks
    Çavdar Miksi
    Yulaf Miksi
    Tahıl Miksi
    Tam Buğday Unu
    Ayçekirdek Miksi
   
 
 
Basında Tekbaş UN
Tekbaş Un ile ilgili Basın ve medya'da çıkan son haberler için tıklayınız...
 
Medya Kit
Tekbaş Un ile ilgili kurumsal logo reklam ve diğer görsel öğeler için tıklayınız...
 
Dijital Katalog
Son çıkan kurumsal ve Ürün katalogumuza dijital ortamda ulaşmak için tıklayınız...
 
Sosyal Medya
Facebook Sayfamız 
    İnternet Sitemiz 
 
Miks Unları Faydaları
Tekbaş Miks Unlarının yararları ve faydaları için tıklayınız...
 
Tanıtım Filmi
Tekbaş Un Fabrikası Tanıtım Filmini İzlemek için Tıklayınız