|
DERMAN - UNLU MAMÜLLERKolay işlenebilen hamur özelliği ve tadına doyulmaz lezzeti ile tüm unlu mamul çeşitlerinde kullanılan Derman ustaların vazgeçilmezi.
- Hamurda kuruma olmaz, - Hamur işlenebilirliği kolaydır, - İyi kabarır, - Hamura kolayca şekil kazandırır, - Uzun süre tazeliğini korur. İÇİNDEKİLER Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300), Max.Kül: 0,650 Min. Protein: % 10,5 %14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Gluten içerir. Kraft | 10 KG / Kraft | 25 KG / Çuval | 50 KG |
|
DERMAN - PİDELİKLezzetinden ödün vermeden, aslına uygun renk ve gevreklikte kır pidesi yapımı Derman pidelik sayesinde olur.
- Hamur açılımı kolaydır, - Hamuru dayanıklıdır, kolay işlenir, - Kuruma ve yırtılma yapmaz, - Gevrekliğini ve parlaklığını uzun süre korur, - Su kaldırma oranı yüksektir. İÇİNDEKİLER Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300), Max.Kül: 0,680 Min. Protein: % 10,5 %14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Gluten içerir. Çuval | 50 KG |
|
DERMAN - Simitlik Gevreklik Simit yapımında maksimum verim ve lezzet sağlar.
- Yüksek verim sağlar, - Hamura gevreklik katar, - Parlaklığını uzun süre korur, - Hamur işlenebilirliği kolaydır, - Uzun süre dayanıklıdır. İÇİNDEKİLER Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300), Max.Kül: 0,650 Min. Protein: % 10,5 %14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Gluten içerir. Çuval | 50 KG |