|
FERMANEl yufkası, pizza, hamburger ve dondurulmuş hamur ürünlerinde, kolay açılması, rahat işlenmesi, buğday ununun doğal tat ve aromada olması ile ustaların tercih sebebidir. - Kolay açılır, yırtılma olmaz, - İşlenilebilir hamur özelliği, - Yufka açıldıktan sonra suya dayanabilir, - Tazeliğini uzun süre korur, - Üst üste konulan yufkalar birbirine yapışmaz, - Uzun süre dayanıklıdır. İÇİNDEKİLER
Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300), Max.Kül: 0,570 Min. Protein: % 11,5 %14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Gluten içerir. Kraft | 25 KG / Çuval | 50 KG / Bez Çuval | 50 KG |
Fabrika: Aşağıpınarbaşı Mahallesi, Ankara Cd. No:330/D, Büyükkayacık OSB, 42280, Selçuklu / KONYA
Tel: +90 332 237 6620 Faks: +90 332 237 6624 |
İstanbul Bölge Müdürlüğü: Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Cd., NISH İstanbul, C Blok, No: 147, Yenibosna / İSTANBUL
Tel: +90 533 442 7221 |
2020 © Copyright - TEKBAŞ UN - Created by TEKBAŞ A.Ş. Information Technologies
Factory Premises: Aşağıpınarbaşı Mahallesi, Ankara Cd. No:330/D, Büyükkayacık OSB, 42280, Selçuklu / KONYA / TURKEY
Phone: +90 332 237 6620 Fax: +90 332 237 6624 |
İstanbul Headquarters: Çobançeşme Mahallesi, Sanayi Cd., NISH İstanbul, C Blok, No: 147, Yenibosna / İSTANBUL / TURKEY
Phone: +90 533 442 7221 |
2020 © Copyright - TEKBAŞ UN - Created by TEKBAŞ A.Ş. Information Technologies