|
SULTAN-EKMEKLİKKolay işlenebilir kuvvetli hamur yapısı sayesinde ince kabuklu, iç yapısı homojen, beyaz ve yüksek hacimli, mükemmel ekmekler üretirsiniz.
- İşlenilebilir hamur özelliği, - Homojen iç yapısı, - Dirençli bir hamur özelliği vardır, - Yüksek oranda su kaldırır, - Tazeliğini ve canlılığını uzun süre korur. İÇİNDEKİLER Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300), 0,700<Kül≤0,800 Min. Protein: % 10,5 %14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Gluten içerir. Çuval | 50 KG |
|
SULTAN - PİDELİKKolay işlenebilir fakat kuvvetli hamur özelliği olması, homojen iç yapısı ve yüksek hacmi ile özel kullanımlarda tercih sebebidir.
- İşlenilebilir hamur özelliği, - Homojen iç yapısı, - Dirençli bir hamur özelliği vardır, - Yüksek oranda su kaldırır, - Tazeliğini ve canlılığını uzun süre korur. İÇİNDEKİLER Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300), Max. Kül: 0,570 Min. Protein: % 10,5 %14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Gluten içerir. Çuval | 50 KG |
|
SULTAN-ÖZEL UNLU MAMÜLLERKolay işlenebilir fakat kuvvetli hamur özelliği olması, homojen iç yapısı ve yüksek hacmi ile özel kullanımlarda tercih sebebidir.
- İşlenilebilir hamur özelliği, - Homojen iç yapısı, - Dirençli bir hamur özelliği vardır, - Yüksek oranda su kaldırır, - Tazeliğini ve canlılığını uzun süre korur. İÇİNDEKİLER Buğday Unu, Askorbik Asit (E 300), Max. Kül: 0,570 Min. Protein: % 10,5 %14,5 Rutubet esasına göre paketlenmiştir. Türk Gıda Kodeksi buğday unu tebliğine uygundur. Gluten içerir. Çuval | 50 KG |